top of page

The drummer's best friend

The drummer's best friend

Ik ben begonnen met Tims Toms Percussion Products om voor alle drummers de juiste equipment te kunnen leveren. 

Vanaf het begin af aan stond de drummer dus centraal. Alle spullen die ik lever zijn afgestemd op de behoeften van de drummer. Of je nu een drummer in een vette rockband bent, of tamboer bent bij de plaatselijke drumfanfare, Tims Toms heeft het antwoord. 

Ik ben ontzettend gepassioneerd over wat ik doe en de spullen die ik mag leveren. Ik help drummers dan ook graag met het vinden van precies dat wat ze nodig hebben. 

Tims Toms is 'the drummer's best friend'

Mijn verhaal

Tims Toms Percussion Products is begonnen als een uit de hand gelopen hobby. Als lid van een drum corps stoorde ik me dat ik niet de juiste spullen kon krijgen bij de reguliere muziekhandel. Ook ontbrak het daar vaak aan specifieke vakkennis en persoonlijk service. 

Daar zag ik het gat in de markt. Ik besloot een muziekhandel op te zetten, in eerste instantie voor de marching drummer, die wel de juiste spullen kon leveren met persoonlijke en goede service. 

De zaken gingen goed en daardoor heb ik  kunnen uitbreiden naar de gehele breedte van het slagwerk. Nu verkoop ik ook drumstellen, cymbals, stokken, accessoires en nog veel meer.  

bottom of page